Un nou pas în realizarea Alianței Moldova se Dezvoltă

2

Primarul Dragoș Chitic a participat astăzi la Iași la o nouă întâlnire a primarilor celor șapte municipii fondatoare ale Asociației Moldova se Dezvoltă: Piatra-Neamț, Iași, Suceava, Botoșani,  Roman, Cîmpulung Moldovenesc și Vatra Dornei.

În urma întâlnirii de astăzi au fost finalizate statutul și actul constitutiv ale asociației care urmează să fie aprobate în consiliile locale în perioada imediat următoare, după finalizarea procedurii de rezervare a denumirii asociației.

La finalul întâlnirii a avut loc o conferință de presă în cadrul căreia primarul Dragoș Chitic a reafirmat  intenția de a dezvolta Piatra-Neamț prin orice mijloace legale:

„Împreună cu cei șase primari prezenți astăzi aici vom fi o voce care nu poate fi neglijată și vom crește șansele de implementare a unor proiecte care să dezvolte municipiul Piatra-Neamț, dar și regiunea Moldovei.”

 Tot astăzi, începând cu ora 18:00, Dragoș Chitic va participa, la invitația primarului Mihai Chirica, la Recepția prilejuită de promulgarea Legii pentru declararea Municipiului Iași drept „Capitală Istorică a României”, în prezența Președintelui României, Klaus Iohannis.

Comunicat de presă

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. Stefan spune

    Numai liberali, unul si unul!Evient, primarii din Bacau si Vaslui nu au fost invitati, fiindca sunt PSD-ist!

    1. Ionel spune

      Chirica nu e liberal.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate