Un nou centru de informare turistică … aceeași gargară

2

Ieri am prezentat un comunicat de presă legat de un proiect ce își propune deschiderea unui nou punct de informare turistică.
Părerea noastră despre modul în care s-a făcut tot ce ține de informare turistică în Piatra Neamț este clară, în sensul în care de fiecare dată am susținut că fiecare proiect în parte era o gargară ieftină ce nu avea nici o șansă de a da rezultate. Din păcate, în ciuda criticilor pe care le-am încasat pentru poziția noastră, absolut de fiecare dată am avut dreptate, dar nu parțial, ci 100%.
Acum ne aflăm în fața unei noi gargare care își propune să cheltuie o movilă de bani pentru niște obiective care nu vor fi atinse nici în vise. De exemplu, prima aberație la capitolul ”rezultatele proiectului” este aceea că durata medie a sejurului petrecut de un turist va crește cu 57%. Dincolo de procentul penibil a principalului rezultat ce se dorește obținut, cred că cineva ne consideră foarte proști pe toți. O creștere de 50% a duratei medie a sejururilor turiștilor ar însemna efectiv o relansare economică serioasă a zonei. Oare se așteaptă cineva  să credem că un chioșc va relansa economia în Piatra Neamț ?
Cel mai grav lucru nu e ce opinie am eu sau ce rateu va avea și acest punct de informare turistică, ci faptul că niște funcționari publici își asumă coordonarea și implicit obținerea rezultatelor imposibile în proiectele cu bani europeni. Daca se va trezi cineva să verifice dacă s-au atins rezultatele scontate… să vedeți atunci cum își vor smulge unii câte un fir de păr din cap pentru fiecare leu încasat din salariile aferente coordonării acestor proiecte.
Sper ca măcar de această dată cei implicați să ia lucrurile mai în serios pentru că nu vrea nimeni să vadă alte cazuri de funcționari publici care să pățească ca Zelinca …

I.R.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
 1. enusel valeriu spune

  Un chiosc de 170000 euro?
  Astia nu au invatat nimic din cele intamplate lui Stefan .
  Poate le vine randul.

 2. mickey999 spune

  Vai, dar nu mai poate omu’ de raul vostru sa deschida in casuta lui Mos Craciun un punct de informare pentru tot turistul care vine zi de zi in Piatra neamt! Incredibil!
  Lasind gluma, sper ca din arestartea lu’ Fanel cel putin un lucru bun sa se fi intimplat: ideea aia cretina cu cafeneaua din parcul central ori e abandonata de tot ori, temporar…pe o perioada cit de lunga ? 🙂

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate