Un nou cămin de bătrâni în Neamț

21

Pe pagina de Facebook Cămin de bătrâni „La Coca” nemțenii primesc o veste bună.

La jumătatea lunii martie se pare că se va deschide un nou cămin de bătrâni în oraşul Bicaz. La serviciile acestui cămin pot apela persoane din întreaga țară.

Potrivit administratorilor, „cãminul dispune de 40 locuri: camere individuale, duble sau triple în apartamente cu baie , sufragerie şi balcon. Condițiile sunt la un standard ridicat, datorită asistenței medicale, spațiului larg şi mâncãrii de calitate, preparatã în restaurantul alãturat, care va fi servitã în sufrageriile apartamentelor.”

Pentru mai multe detalii sunați la 0745267385 – COCA.

Sursa foto: Cămin de bătrâni „La Coca”

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
21 Comentarii
 1. Cucos Gheorghita spune

  Caut o persoanã cu numele CUCOŞ ELENA nascuta 1941este internata la dumneavoastrã

 2. Constantin adrian spune

  Buna ziua! Am un unchi care nu se poate deplasa , e diabetic si poarta pampers. Il pot caza la dvs ? La ce pret?

 3. Anca spune

  Buna dimineața! Ma intereseaza câteva informații. Doresc sa- l aduc la centrul pe tatăl meu care are diabet, sonda și acum o săptămâna și- a rupt piciorul din sold, necesita îngrijire la pat o luna, doua pana se reface. Ma interesează prețul lunar, cum se achita, cont bancar? Trebuie semnat un contract, ce acte se aduc, ce lucruri personale trebuie aduse pentru el și care este perioada minima de ședere? Va mulțumesc și aștept mesaj! A

 4. Caprioru Valentina spune

  Buna seara mai aveti loc. Si cat costa pe luna vorbesc pentru tatal meu care are 84 de ani.

 5. Iulian spune

  Mai este si la Dumbrava un camin mai accesibil la pret,1900, https://www.facebook.com/caminbatraniPiatraNeamt/

 6. David Maria spune

  Cu boli psihice primiți?

 7. Elena spune

  Nu e lux, e strict necesar civirizat.. Totul e nou și curat! Nu e ușor cu 40 batrani, am Atestat în bolile Alzhaimar, demență senila. .. Am lucrat 10 ani în Italia! !! Vă doresc rrăbdare, înțelegere.Sulcer!

 8. Coca spune

  Va rog sa sunati la 0645267385

 9. Dan ghemes spune

  Bună ziua . Sunt interesat de cat costă un loc pe o luna de zile pt o persoană autosuficienta și fără pempers
  . Mulțumesc și o zi bună .

  1. xx spune

   Peste 2000 de lei pe luna

 10. xx spune

  Avem si in Piatra Neamt 4 camine numai ale preotului Munteanu de la gara

 11. Ella spune

  Din poza reiese un camin luxos, ori multi batrani au pensii f mici, deaceea sunt necesare camine si pentru cei cu pensii mici, batrani neajutorati, singuri, bolnavi.

 12. Gherman Alina spune

  Buna ziua. Sunt asistenta medicala,din Piatra Neamt. As dori sa lucrez la dumneavoastra.0752522555

  1. Coca spune

   Îmi pare rău, posturile sunt toate ocupate!

   1. Nanu spune

    Dna Coca vreu sa intreb ; care este pretul ptr a locui in acest camin ,dtra stiind foarte bine ca majoritatea pensiilor sant de 1000- 1400 lei iar cei care ar trebui sa contribuie sa complecteze sumele ptr un batran ,au minimul pe economie si mai au si doi copii ?

  2. xx spune

   La preotul Munteanu minimul pe economie(unul la Ursuleti,unul la Turturesti,unul la Ocol ,si este in transformare hotelul de la Ursuleti)

   1. Cetățean din Piatra Neamt spune

    Cred că e confuzie cu preotul Munteanu. Eu cred că e preotul Frunza . Are tot felul de cămine de bătrâni fără autorizație ISU și multe alte nereguli privind îngrijirea bătrânilor.

    1. Maria spune

     Unii vorbesc în necunoștință de cauză. Trebuie sa ai bătrâni in familie cu probleme de sănătate că să înțelegi ce important este să găsești un loc în care sa fie bine ingrijiti.
     Nu știu ce probleme au cu ISU căminele preotului Frunză dar condițiile sunt decente. Mi-aș dori ca cei de la ISU să fie mai cooperanți, să identifice soluții în loc să pună bețe în roate celor care își asumă responsabilitatea unor astfel de camine (ce soluții să găsești ca să evacuezi 25 de bătrâni imobilizați la pat cat mai repede? Și dacă ar fi la ei acasă, singuri, că nu poate sta nimeni 24 de ore din 24, cum ar fi? Pe cine ar trage la răspundere ISU?). Eu îi mulțumesc preotului Frunză că a făcut aceste camine și îi doresc să nu cedeze în fața celor care spun tot felul de neadevăruri despre căminele sale pentru că avem nevoie de camine de bătrâni … Îi doresc Dnei Coca succes, să aibă puterea de a trece peste greutățile inerente deschiderii unui camin și să mai deschidă și altele …

     E mult 2000 de lei? E mult … îți trebuie încă 1000 că să întreții un bătrân într-un cămin din acesta. V-ați gândit însă cât costă salariile a 12 -17 persoane care se ocupa de 30-40 de batrani majoritatea netransportabili? Utilitățile, materialele de curățenie și mâncarea? Și de câți bani ați avea nevoie să plătiți o persoană care să aibă grijă de mama sau tatăl dvs ( fără a lua în calcul expertiza și seriozitatea persoanei respective, răspunderea pe care și-o asumă dacă o angajați la „negru”, faptul că azi e, mâine nu e…)?
     Soluția pentru cei care au venituri mici sunt pensiile de handicap … dar să te ferească Dumnezeu să ajungi la mana statului, este o birocrație inimaginabilă, îți mor părinții până obții pensia de handicap. Dacă reușești să o obții …. trebuie să dovedești că bătrânul e nebun de legat ca să obții o pensie cat de cat decentă. (nu contează că se deplasează foarte greu, că nu poate rezolva probleme minimale de existență).

     1. Gianina spune

      Nu este adevarat eu am pe mama mea bolnava la pat am fost cu ea la medic du;pa care la asistenta sociala dupa care la asociatia pentru handicap dupa care iar la asistenta sociala dupa care la psiholog dupa care la psihiatru dupa care iar la asistenta sociala si in final la primarie pentru aprobarea platii banilor care ti se vor da bineinteles ca intre timp am duso la comisii si am avut vizite la domiciliu de catre asistentii sociali dar an sfirsit dupa 6 luni de umblatura am reusit .Acum am cu ce sai platesc un camin bun de aceea va sfatuiesc sa incercati sa umblati sai luati drepturile pentru ca statul plateste corect chiar daca formalitatile sint multe si necesita umlatura multa dar eu am fost fortata de faptul ca nu ami permiteam sai platesc un camin si cu increderea ca intro zi se vor termina formalitatile si voi primi banii am umblat 6 luni pe drumuri si am reusit

   2. Nanu spune

    Minimum pe economie este cam 1700 de lei , cati pensionari isi pot permite sa plateasca aceasta suma ,am mai scris ca majoritatea pensiilor sant intre 1000-1400 lei ?

    1. Panciuc irina spune

     Caut loc pentru o persoana in varsta de 78 ani .inca autonoma doreasc detalii..multumesc

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate