Un nemțean a lăsat un prieten beat și fără permis să îi conducă mașina

La data de 4 martie, în jurul orei 05.50, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș au depistat un bărbat de 26 ani, din județul Brașov, care a condus un autoturism pe str. Tudor Vladimirescu, din municipiul Făgăraș, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

La testarea conducătorului pentru depistarea prezenţei alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost de 0,22 mg/l alcool pur.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar vehiculul i-ar fi fost încredințat spre a fi condus de către un tânăr de 19 ani, din județul Neamț, pasager în autoturism, care cunoștea faptul că acesta nu posedă permis de conducere.

Polițiștii au întocmit dosar penal, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor.

Sursa: IPJ Brașov

- Apreciază pagina -

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate