Un mort şi doi răniţi în Urecheni

2

În ziua de 14 septembrie, în jurul orei 09.45, pe DJ 155 I, în localitatea Urecheni, s-a produs un accident rutier din care a rezultat decesul unei persoane si rănirea a altor două. În urma primelor cercetări efectuate, poliţistii au stabilit că în timp ce L. Gheorghe, de 74 de ani, din comuna Urecheni, conducea un autoturism pe DJ 155 I, din direcţia Tg. Neamţ – Urecheni, într-o curbă la stânga, din cauza imprudenţei în conducere, a pierdut controlul asupra volanului a pătruns pe contrasens si a accidentat mortal pe C. Petru, de 70 de ani, din comuna Urecheni, care se deplasa pe acostament din sens opus. De asemenea, soferul a accidentat pe V. Ion, de 38 de ani si F. Marcel, de 35 de ani, ambii din comuna Urecheni, care staţionau în afara părţii carosabile.  Cercetările sunt continuate de Poliţia orasului Tg. Neamţ.

I.P.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. criss spune

    ruşine să vă fie. că difuzaţi doar informaţia, ca şi cum totul ar fi la „normă”. ce ţară de căcat! aşa va fi pentru voi toţi!!!!

  2. CRISTIAN spune

    ce ruşine pentru ţara asta a noastră! să ne fie ruşine (dacă asta mai este încă posibil1!!!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate