Un minor de 15 ani din Neamț a sustras mașina părinților, a pornit la drum și a făcut accident

0

La data de 21 august a.c., în jurul orei 20.00, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Trifești au fost sesizați, de către un bărbat de 43 de ani, din aceeași localitate, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras vehiculul proprietate personală, ce se afla parcat în apropierea domiciliului persoanei vătămate.

Polițiștii au efectuat investigații reușind identificare persoanei bănuite de comiterea faptei, un minor de 15 ani, din Trifești, fiul persoanei vătămate.

În noaptea de 20 spre 21 august a.c., acesta ar fi observat autoturismul parcat în apropierea locuinței, ar fi luat cheile fără consimțământul părinților, apoi împreună cu un tânăr de 18 ani, s-ar fi deplasat cu autoturismul în localitatea Trifești, unde ar fi pierdut controlul asupra acestuia, intrând într-un podeț.

Din fericire, în urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

***

Polițiștii rutieri atrag atenția asupra consecințelor negative pe care le poate avea un act de teribilism, o clipă de neatenție și lipsa de experiență la volan.

În afara consecințelor juridice, conducerea unui autovehicul de către un minor poate produce multiple consecințe. Dacă pagubele materiale pot fi îndreptate mai ușor, cele fizice vor produce efecte pe termen lung sau foarte lung.

Sursa: IPJ Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate