Un microbuz cu pasageri a luat foc în mers (FOTO/NEAMȚ)

0

La ora 11:47 pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la un microbuz ce se afla în mers în comuna Poienari.

Apelul a fost făcut de conducătorul auto care a sesizat prezența fumului în interiorul microbuzului. Imediat a oprit autovehiculul pentru ca cei 18 pasageri să se autoevacueze.
La locul solicitării s-au deplasat trei echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD de la Punctul de lucru Poienari și Detașamentul de pompieri Roman.
La sosirea pompierilor toate persoanele ce s-au aflat in microbuz erau evacuate, niciuna dintre acestea neavând nevoie de îngrijiri medicale.
Incendiul se manifesta în partea din fața a microbuzului, la compartimentul motor și la bord, și habitaclu. Pompierii au intervenit pentru localizarea și lichidarea incendiului în urma căruia a ars microbuzul în proporție de 80%.
Incendiul s-a produs din cauza unor defecţiuni apărute pe timpul utilizării
, a transmis Căpitan Irina POPA – ISU NEAMȚ.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate