Un medic din China a fost condamnat la moarte pentru trafic de bebelusi

0

medic traficantZhang Shuxia, de profesie medic obstretrician, a fost condamnata la moarte, cu suspendare, dupa ce instanța a gasit-o vinovata de rapire și trafic de bebeluși.

Potrivit sistemului juridic chinez, condamnarile la moarte cu suspendare sunt, in general, inlocuite cu condamnari la inchisoare pe viața.

Medicul din provincia Shaanxi a fost gasit vinovat de rapirea și vanzarea catre traficanții de copii a șapte bebeluși, printre care și doi frați gemeni, in intervalul noiembrie 2011 – iulie 2013. șase dintre bebeluși au fost salvați, insa o fetița a murit, se arata in decizia instanței.

Zhang Shuxia era angajata la un spital din Shaanxi și s-a folosit de poziția sa pentru a falsifica dosarele medicale ale bebelușilor, spunandu-le parinților ca aceștia s-au nascut cu defecte genetice sau boli greu de tratat și ca ar fi mai bine sa renunțe la micuți.

Poliția chineza i-a arestat pe Zhang și mai mulți alți suspecți anul trecut, dupa ce parinții unui bebeluș au reclamat, in luna iulie, ca acesta ar fi ajuns pe mainile traficanților de copii. Micuțul a fost gasit și returnat parinților in luna august.

 

 

 

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate