Un liceu din Piatra-Neamț se alătură mișcării „România vrea autostrăzi”

0

Un liceu din Piatra-Neamț se alătură mișcării inițiate de omul de afaceri sucevean Ștefan Mandachi pentru autostrăzi în România. Astfel, vineri, 15 martie, elevii Liceului Particular nr.1 din Piatra-Neamț vor avea parte de o pauză prelungită, de 15 minute, la ora 15:00.

Ideea aparține profesorului de limba română Mihai Capşa-Togan, preot şi director adjunct al Liceului Particular nr.1 din Piatra-Neamț .

În acest sens, prof. Mihai Capşa-Togan și elevii săi au realizat un videoclip pe care l-au postat pe internet, prin care își arată susţinerea față de acțiunea civică inițiată de Ștefan Mandachi.

Elevii spun că sunt 100% moldoveni şi cer autostradă în Moldova. Aceștia vor să facă o excursie în Ardeal, la Cluj-Napoca, care se anunță a fi epică, cu cel puțin șapte ore de mers cu mașina.

„Drumul va fi lung, obositor şi primejdios. Vom traversa Carpaţii Orientali, străbătând Cheile Bicazului, trecând prin sudul Munților Călimani, unde vom întâlni 580 de curbe, cel puțin 20 de căruțe și cu siguranță vom depăși 50 de bicicliști aflați pe carosabil.”, precizează elevii în materialul filmat.

Susținem inițiativa civică a domnului Ștefan Mandachi.De aceea pe 15 martie, începând cu ora 15:00, elevii mei vor avea o pauză de 15 minute.#șieu

Publicată de Mihai Capşa-Togan pe Marţi, 12 martie 2019

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate