Un interviu extraordinar cu Anda Bradan: Din Neamț, pe marile scene ale lumii

0

Anda Bradan e o tânără frumoasă și talentată, originară din Borca – Neamț. A fost crescută de mic copil de către bunicii care i-au dat o educație aparte, după ce părinții ei s-au despărțit. Tot bunicii au fost cei care s-au luptat ca Anda să poată studia la cea mai potrivită școală pentru talentul ei. Ajunsă la Liceul de Arte Victor Brauner, destinul i-a deschis cele mai largi uși.

De-a lungul anilor de studiu, Anda a obținut numeroase premii la concursuri naționale de canto. Din 2018 este membră a Corului Regal, ansamblu cameral de tineret aflat sub Înaltul Patronaj al Alteței Sale Regale Principele Radu al României, alături de care a participat la o serie de concerte pe scene importante precum: scena Ateneului Român, Sala Radio din București, Palatul Cotroceni, diferite scene ale Filarmonicilor din țară.

În 2021 a devenit colaborator al Corului Filarmonicii din Ploiești, alături de care a participat la numeroase proiecte atât pe scena Filarmonicii, cât și pe marile scene din Germania, Elveția, Austria.

Un interviu fabulos cu Anda Bradan poate fi citit pe observatornemtean.ro.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate