Un incendiu a mistuit o gospodărie în Dumbrava

0
FOTO: ISU NEAMȚ

Prin apel la 112, în jurul orei 13:03, pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință din localitatea Dumbrava Roșie.

„La locul solicitării s-au deplasat pompierii pietreni cu trei autospeciale pentru stingere și o ambulanță SMURD. Incendiul se manifesta generalizat la nivelul unor anexe gospodăreşti, propagându-se la locuință. Misiunea pompierilor a fost una dificilă, deoarece în curtea locuinței, în apropierea flăcărilor se afla un rastel cu 10 butelii.”, transmite ISU Neamț.

Pompierii au evacuat buteliile, evitându-se pericolul exploziei acestora. Forțele de intervenție au localizat și lichidat incendiul în limita găsită, reușind să protejeze locuința, la care incendiul se propagase la nivelul acoperișului.

În urma incendiului au ars trei anexe gospodăreşti cu o suprafață de aproximativ 100 mp, bunurile materiale aflate în interiorul acestor anexe și 50 mp din acoperișul casei. Din păcate trei iepuri și o pasăre au fost găsite decedate. Un băiețel de 10 ani a suferit atac de panică. Acesta a fost asistat de echipajul de paramedici la locul evenimentului, nefiind necesar transportul la spital. Scurtcircuitul electric a fost stabilită ca fiind cauza probabilă de producere a acestui incendiu., mai precizează ISU Neamț.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate