Un imigrant african a ucis prin injunghiere trei pasageri ai unui autobuz in Norvegia

0

knifeTrei persoane au fost ucise ieri intr-un autobuz de catre un necunoscut inarmat cu un cutit in vestul Norvegiei, a anuntat politia, suspectul fiind imobilizat de membrii echipelor de interventie sosite la fata locului.

Suspectul, descris ca avand in jur de cincizeci de ani si de origine straina, a fost arestat dupa atac in comitatul Sogn si Fjordane.

Autoritatile au primit la inceput rapoarte despre raniti in legatura cu un accident de autobuz si pompierii au fost primii care au ajuns la fata locului, a declarat purtatorul de cuvant al politiei Odd Arne Solvag. El a adaugat ei l-au arestat pe suspect, predat ulterior politiei.

Identitatea suspectului, si el ranit potrivit mai multor media norvegiene, si motivul atacului nu au fost imediat clare, dar presa norvegiana scrie ca acesta este un imigrant din Sudanul de Sud. Una din victime este un cetațean suedez.

Autobuzul asigura legatura intre regiunea muntoasa Valdres, cunoscuta pentru partiile de schi, si Oslo.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate