Un geamantan inofensiv a pus pe jar IPJ, ISU si SRI

0

In ziua de 08.12.2010, în jurul orelor 09.00, un echipaj de jandarmerie a fost sesizat verbal de către un cetăţean că, în scara blocului în care acesta locuieşte, din str. Progresului, mun. Piatra Neamţ, la etajul I se află un geamantan suspect.
Ajungând la faţa jandarmii au izolat zona şi au îndepărtat curioşii până la sosirea IPJ, ISU şi în special a lucrătorilor din cadrul S.R.I. Neamţ. Aceştia din urmă au scanat geamantanul neidentificând obiecte suspecte, procedând la deschiderea acestuia, în interiorul căruia s-au găsite dulciuri, produse cosmetice şi obiecte de îmbrăcăminte. S-a procedat la ridicarea şi transportarea bunurilor la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Neamţ în vederea inventarierii şi identificării proprietarului.
Încercăm pe această cale să-l identificăm pe cel care a pierdut sau ştie că urma să primească de la rude cadouri de sărbători şi-l aşteptăm la sediul unităţii pentru a-şi ridica bunurile.

Stiri Neamt

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate