Un elicopter al politie s-a prabusit peste un bar

0

elicopterLa bordul elicopterul prabușit se aflau trei persoane, doi ofițeri de poliție și pilotul, iar in bar se aflau, la momentul accidentului, aproximativ 120 de persoane.

Șeful poliției scoțiene, Stephen House, a precizat ca este vorba de trei membri ai echipajului — doi agenți și un pilot civil — și de cinci persoane aflate in interiorul localului. Alte 14 persoane, dintre cele 32 care au fost spitalizate, au suferit rani grave in urma accidentului produs vineri.

Potrivit unui reprezentant al pompierilor din Glasgow, echipele de salvatori sunt in contact cu persoanele aflate inca sub daramaturi, dar operațiunea de salvare trebuie desfașurata cu maxima atenție, existand riscul prabușirii cladirii.

La fața locului s-a deplasat și o echipa de investigatori din cadrul Comisiei de Investigare a Accidentelor Aviatice, pentru a stabili cauzele producerii tragediei.

Potrivit unui fost pilot de elicoptere ale poliției, accidentul a fost provocat, cel mai probabil, de o defecțiune tehnica. „Paletele elicei sunt intacte, ceea ce indica faptul ca viteza elicei era foarte mica. Probabil ca pilotul a incercat sa aterizeze pe cel mai apropiat loc plat”, explica pentru BBC Stu Cahill.

 

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate