Un deputat vrea să transforme sălile de Consilii Locale în săli de spectacol

4

Deputatul liberal Ovidiu Alexandru Raeţchi a venit cu o propunere legislativă pentru modificarea şi completarea Legii administraţiei publice locale nr.215/2001, propunere prin care se introduce în lege obligativitatea autorităților locale de a oferi un minim de locuri pentru reprezentanții societății civile, ONG-urilor sau cetățenilor care vor să participe la ședinte.

Astfel, în consiliile județene ar trebui să fie disponibile minim 50 de locuri, în municipiile reședinta de județ cu mai mult de 50.000 locuitori, minim 30 de locuri, pentru localitățile cu 10.000 până la 50.000 locuitori, minim 20 de locuri, iar pentru localitățile cu sub 10.000 locuitori minim 10 locuri.

Această propunere legislativă a primt avizele necesare și este acum în dezbatere publică. Desigur că nu am văzut niciun amendament din partea vreunui primar sau președinte de consiliu județean, așa că sunt șanse mari ca salile de consilii să se transforme în săli de spectacole ca să nu mai spunem că peste 50% din primării nu se vor putea încadra în aceste norme cu spațiile pe care le au și vor trebui să modifice clădiri, încăperi, să închirieze săli, să facă ședinte pe la căminul cultural etc. O întreagă distracție dacă trece această propunere legislativă în forma actuală.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
4 Comentarii
 1. Mihai Miron spune

  Dupa consiliu spectacol intre ei (e bine)

 2. radu spune

  De ce nu, in sali de circ!?Ar fi mai aproape de realitatea evenimentelor de acolo…

 3. Maria Russuhumma spune

  Stați liniștiți!Chiar și fără participarea contribuabililor,sălile de ședință sunt un spectacol…..

 4. D.j. Max Dragos spune

  Sa transforme salile de cinematograf

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate