Un cunoscut rapper a murit la vârsta de 50 de ani

0
Fotografie oficiala DMX │ FOTO: My Mixtapez

Earl Simmons, cunoscut sub numele său de scenă DMX („Dark Man X”), s-a stins din viață astăzi, 9 aprilie, la vârsta de 50 de ani. A fost un rapper, compozitor și actor american. El a început să cânte la începutul anilor 1990 și a lansat albumul său de debut It’s Dark and Hell Is Hot în 1998, vânzând 251.000 de exemplare în prima săptămână de lansare.

Și-a lansat cel mai bine vândut album, … And Then There Was X , în 1999, care a inclus single-ul de succes „ Party Up (Up in Here) ”. Single-urile sale din 2003 ” Where the Hood At? ” Și ” X Gon ‘Give It to Ya ” au fost, de asemenea, unele dintre cele mai populare ale sale.

DMX a apărut în filme precum Belly, Romeo Must Die, Exit Wounds, Cradle 2 the Grave și Last Hour. În 2006, a jucat în seria de televiziune reality DMX: Soul of a Man, care a fost difuzată în principal pe rețeaua de televiziune prin cablu BET. În 2003, a publicat o carte din memoriile sale intitulată, EARL: Autobiografia DMX.

A avut mai multe colaborări cu Jay-Z, Ja Rule, Eve și LL Cool J. A fost condamnat în repetate rânduri pentru fapte precum posesie de droguri și de arme, cruzime împotriva animalelor, conducere periculoasă a unui vehicul. Dependența sa de droguri și problemele de sănătate erau cunoscute.

Rapperul în vârstă de 50 de ani a fost dus la spital și internat într-o secție de terapie intensivă după ce a suferit un atac de cord în data de 2 aprilie. Acesta s-ar fi produs din cauza unei supradoze, conform presei americane. Pe 9 aprilie a decedat.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate