Un cunoscut rapper a murit la vârsta de 50 de ani

0
Fotografie oficiala DMX │ FOTO: My Mixtapez

Earl Simmons, cunoscut sub numele său de scenă DMX („Dark Man X”), s-a stins din viață astăzi, 9 aprilie, la vârsta de 50 de ani. A fost un rapper, compozitor și actor american. El a început să cânte la începutul anilor 1990 și a lansat albumul său de debut It’s Dark and Hell Is Hot în 1998, vânzând 251.000 de exemplare în prima săptămână de lansare.

Și-a lansat cel mai bine vândut album, … And Then There Was X , în 1999, care a inclus single-ul de succes „ Party Up (Up in Here) ”. Single-urile sale din 2003 ” Where the Hood At? ” Și ” X Gon ‘Give It to Ya ” au fost, de asemenea, unele dintre cele mai populare ale sale.

DMX a apărut în filme precum Belly, Romeo Must Die, Exit Wounds, Cradle 2 the Grave și Last Hour. În 2006, a jucat în seria de televiziune reality DMX: Soul of a Man, care a fost difuzată în principal pe rețeaua de televiziune prin cablu BET. În 2003, a publicat o carte din memoriile sale intitulată, EARL: Autobiografia DMX.

A avut mai multe colaborări cu Jay-Z, Ja Rule, Eve și LL Cool J. A fost condamnat în repetate rânduri pentru fapte precum posesie de droguri și de arme, cruzime împotriva animalelor, conducere periculoasă a unui vehicul. Dependența sa de droguri și problemele de sănătate erau cunoscute.

Rapperul în vârstă de 50 de ani a fost dus la spital și internat într-o secție de terapie intensivă după ce a suferit un atac de cord în data de 2 aprilie. Acesta s-ar fi produs din cauza unei supradoze, conform presei americane. Pe 9 aprilie a decedat.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate