Un cetățean a plantat ardei în asfaltul unei comune din Neamț

2

Într-o localitate din județul Neamț, mai exact comuna Grințieș au început să apară cratere în asfalt din cauza faptului că autoritățile locale nu iau nicio măsură. În afara faptului că există indicatoare care interzic accesul autovehiculelor cu o greutate mai mare de 7.5 tone, există și barieră de limitare a înălțimii, dar aceasta este mereu deschisă. Transporturile de lemn sunt zilnice și încalcă toate măsurile legale ce prevăd drumul respectiv.  

Pe aceasta temă, un tânăr a decis să facă haz de necaz și a pus răsaduri de ardei în craterele din asfalt. După această acțiune speră ca cei responsabili să sesizeze problemele, care au fost ignorate până acum.

Ionuț S.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
 1. Radu vasile spune

  Stimați cetățeni ai orașului piatra neamt in special cei de la primărie care ați semnat pentru lucrarea din fata BCR vedeți ca betonul care l-ati turnat pe banda a2a de mers către chimie s-a surpat in doua cei de la presa mergeți și filmați ce lucrare a făcut Dorel nu a ținut nici o luna
  Așa vreți sa lucrați in bătaie de joc ?????

 2. Florin spune

  Și ce lemn se cară!!!! Pădure tânără…. 🙁
  Doamne, câtă ticăloșie în țara asta. Pradă tot, nemernicii! Muri-v-ar neamul de ticăloși!

  Cât despre ce-a făcut tânărul, pe lângă banii cheltuiți pe răsaduri, mă tem să nu-l amendeze vreo personalitate locală. Cum să le strici imaginea bine camuflată?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate