Un cadou pentru Madalina

0

Familia Barsan locuieste prin bunavointa primariei Piatra Neamt in fostul camin al Liceului Auto, camin care va intra in curand intr-un proces de reabilitare si va trebui eliberat. Din 2007, destinul acestei familii s-a schimbat, dupa ce  fiica lor, Madalina, a fost diagnosticata cu leucemie acuta limfoblastica in data de 27.04.2007. Aceasta studiaza in prezent la  Liceul de Arta Victor Brauner, in  clasa a VI-a, iar pasiunea ei este pictura.

Talentul sau poate fi vazut in icoanele pe lemn si sticla pe care vi le prezentam in continuare. Familia este compusa din 4 membri, cu un venit lunar care insumeaza 1900 de lei. Din pacate acesti bani sunt mult prea putini pentru a-i putea oferi Madalinei un tratament care sa ii ofere sperante de viata, iar conditiile in care locuiesc nu sunt tocmai potrivite pentru un copil care sufera de leucemie.

Cei care inteleg ce inseamna un copil cu leucemie si doresc sa ajute aceasta familie ne pot contacta pe noi sau direct familia la telefon: 0752069355. De asemenea, exista un cont la CEC Bank, titular Bîrsan Nicolae, cod IBAN RO09CECENT0108RON0561170, Sucursala Piatra Neamt/271, unde se pot face donatii pentru Madalina.

Familia Madalinei va multumeste si va doreste sarbatori fericite!

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate