Un boschetar era să dea foc la un bloc din zona fostei fabrici 8 Martie

6

Un boschetar ce se adăpostea în subsolul unui bloc de locuințe pe strada Baltagului, lângă fosta fabrică 8 Martie, a reușit să producă un incendiu de la o țigară. Fumul a alertat locatarii care au chemat pompieri. Aceștia au intervenit imediat. Nu au fost victime sau pagube însemnate.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
6 Comentarii
 1. mickey999 spune

  Asta e povestea cu acarul Paun in varianta autohtona.

 2. rock spune

  daca esti boschetar inseamna ca nu ai bani,casa..dar bani de tigari ai nu ?nu le mai dati bani cersetorilor ca isi iau tigari sau alcool in loc sa isi ia o paine.si nici nu respecta nimic acesti boschetari,nici orasul si nici oamenii din jur.iar biserica nu are cum sa-i ajute,pe ei nu cred ca ii poate ajuta cineva

 3. lumina spune

  Tavy se pare ca ai inteles gresit,nimeni blameaza biserica,doar ca are destule bogatii ca sa vina in ajutorul nevoiasilor…….statul santem noi,populatia tarii,crezi ca ne tine buzunarul sa le venim in ajutor celor cu probleme?????

 4. Tavy spune

  Statul ar trebui sa vina in ajutorul lor, nu mai blamati Biserica, nu va etalati aici frustrarile de atei daca sunteti in necunostinta de cauza.

  1. feraru marcel spune

   Frustrarile, sunt prezente doar la cei care……”crede si nu cerceta !”…. Habotnicii, care nici acum nu cred ca omul a pus piciorul pe Luna ! Cei care…..fac ce spune popa si nu accepta ca si popa….humanum est !! Domnul fie cu amandoi d-le Tavy !!

 5. lumina spune

  daca biserica ar veni in ajutorul celor nevoiasi nu ar mai avea loc astfel de incidente….dar preotii sant prea ocupati sa bage toti banutii in buzunarele prpprii decat sa infiinteze locuri de dormit pentru noapte si cantine cu o masa calda pe zi….

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate