Un „bărbat model” – Și-a bătut femeia și copiii (NEAMȚ)

0
Imagine ilustrativă

Un adevărat exemplu de „bărbăție”: Un bărbat din Neamț, după ce s-a îmbătat bine, s-a gândit să își descarce nervii cumva, și cum nu se putea lua de cineva pe măsura lui, s-a răzbunat pe femeie și pe copii.

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Urecheni au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 35 de ani, bănuit că ar fi exercitat acte de violență asupra concubinei și fiicelor sale.

La data de 8 iunie a.c., polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Urecheni, au fost sesizaţi de către o tânără de 23 de ani din localitatea Dragomireşti, care locuia fără forme legale în localitatea Urecheni, cu privire la faptul că la data de 07 iunie, concubinul acesteia ar fi exercitat acte de violență asupra sa.

Din investigațiile efectuate a reieșit că, pe fondul consumului de alcool şi a unui conflict spontan,  bărbatul în cauză ar fi exercitat acte de violență asupra soției cât și asupra celor doi copii minori.

În aceste condiții, existând o stare de temere și un risc asupra vieții și integrității victimelor, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva acestuia.

În baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie.

În cursul acestei zile, bărbatul urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Tărgu-Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

IPJ Neamț

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate