Un bărbat înjunghiat în centrul municipiului Roman a decedat la spital

0

Un echipaj de la poliţie şi unul de la ambulanţă au intervenit vineri, în jurul orei 18:00, în centrul municipiului Roman, în cazul unui conflict izbucnit între doi bărbați, unul de 48 de ani și unul de 57 de ani, ambii din Roman.

Potrivit purtătorului de cuvânt Georgiana Moșu, din cadrul IPJ Neamţ, polițiștii din Roman au fost sesizați cu privire la un conflict izbucnit într-un local din municipiul Roman. Ajunși la fața locului, aceştia au identificat un bărbat de 48 de ani, din Roman, care prezenta o plagă posibil produsă prin înțepare cu un obiect ascuțit.

Bărbatul a fost preluat și transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Din nefericire, victima a decedat.

Poliţiştii au desfășurat activități specifice în vederea depistării și identificării persoanei bănuită de comiterea faptei, care la scurt timp a fost depistată pe raza municipiului Roman.

Având în vedere că victima a decedat în urma leziunilor suferite, ancheta a fost preluată de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț.
Bărbatul de 57 de ani a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Neamț. Astăzi, 13 octombrie, urmează să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate