Un barbat agresat de cumnatul sau a ajuns la spital

0

În ziua de 2 august 2012, Politia municipiului Piatra Neamt s-a sesizat din oficiu despre faptul că la Spitalul Județean Neamt, la Sectia de Chirurgie, este internat un bărbat, care în urma unei agresiuni, a fost adus cu ambulanta în seara de 1 august, în jurul orei 21.45.
Politistii au demarat verificările si au stabilit că între victimă – U. Gheorghe, de 43 de ani, din Piatra Neamt si cumnatul său, I. Dumitru, de 52 de ani, din Piatra Neamt, există o stare conflictuală generată de neînțelegeri cu privire la împărțirea unei suprafețe de teren, situată la adresa de domiciliu a părții vătămate.
În seara de 1 august, în jurul orei 21.45, U. Gheorghe s-a deplasat la un vecin, căruia i-a relatat că a fost lovit de cumnatul său si că se simte rău, fiind solicitată ambulanta. I. Dumitru a declarat că a avut un conflict cu U. Gheorghe, si că acesta era în stare de ebrietate și a căzut pe scările de acces în curte, fără a-l agresa în vreun fel.
U. Gheorghe nu a putut fi audiat întrucât a fost supus unei interventii chirurgicale si era sub efectul anestezicului. Politistii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul si în functie de concluziile medico-legale se va face cu exactitate încadrarea juridică a faptei.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate