Un autoturism a luat foc in cartierul Precista

3

DSC_1922In cartierul Precista, astazi in jurul orei 10, un automobil a luat foc. Pompierii ce au intervenit pentru stingerea incendiului au fost  nevoiti sa sparga un geam al unui autovehicul aflat in apropiere pentru a fi mutat la cateva zeci de metri mai departe de sursa incendiului.

Din fericire nu au existat incidente in care sa fie implicate persoane, ci doar pagube materiale care se ridica la cateva mii de euro.

Dupa primele cercetari, se pare ca incendiul a avut loc datorita unui scurt circuit in bordul masinii.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
3 Comentarii
 1. FaraUnID spune

  Destul de bine dispus indivizii din imaginea aceasta http://www.ziarpiatraneamt.ro/wp-content/uploads/2014/01/DSC_1933.jpg … avand in vedere faptul ca masinile lor, una s-a facut scrum iar una s-a ales cu un geam spart.

  1. mickey999 spune

   Nu e ceva extraordinar. Poate „extraordinar” este pentru gura-casca–de-urbe-trista de cite ori se intimpla cite ceva „demn de comentat” in satutul uitat de lume, de omenie, de bun simt si de timp…piatra neamt….

   Drept pentru care si zvonerul de mai jos, cu mare emfaza arunca: „revenge” …auzi la el …cuvint greu in limba engleza, baietane.
   Nu te-a invatatara parintii sa nu arunci vorbe carora nu le stii intelesul dar carora ai putea sa le cazi victima?

 2. margelatul spune

  Revenge ?! Mie asa imi pare

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate