Umilințe de neimaginat pentru bătrâni nevinovați

În ultima perioadă au fost o serie de mitinguri, în opinia noastră nefericit gândite, la care au participat mulți simpatizanți social democrați, o parte dintre ei în vârstă, acesta fiind bazinul electoral al PSD.

Tot ce s-a întâmplat la acest miting, începând cu huiduielile, injuriile, aruncatul cu obiecte, fac parte din comportamentul românului scăpat din lanț și sunt manifestări pe care le vedem pe stadioane și la multe adunări publice.

De aici și până la a-ți bate joc de niște bătrâni nevinovați aruncând în bătaie de joc cu bani în ei ca să-i umilești, distanța este foarte mare.

Este absolut sălbatic să agresezi verbal sau altfel un om care este vinovat doar de faptul că are alte opinii politice decât ale tale. Asta arată neputința agresorului de a convinge prin argumente și explicații, fiind nevoit să apeleze la metode de constrângere.

Nimeni nu ar trebui să fie agresat verbal sau fizic, indiferent ce partid susține, ce religie sau orientare sexuală are. Asta dacă vrem să fim un popor de oameni și nu de animale.

Desigur că mulți dintre bătrânii care participă la mitinguri electorale nu sunt oameni cu studii superioare, unii dintre ei fiind chiar foarte limitați, dar nu putem să ne uităm la ei ca la niște oameni care merită umiliți. Din contra. Acești oameni sunt cei care au construit această țară, străzile pe care mergem, școlile în care ar trebui să învățăm să fim civilizați, spitalele în care suntem tratați, barajele și hidrocentralele care ne dau curentul necesar să le dăm acum m**e pe internet. Acești bătrâni ar trebui respectați pentru că, spre deosebire de ei, noi, cei de după Revoluție nu am reușit să facem nimic, ba mai mult, am distrus mare parte din ce au construit ei.

Foarte urâte gesturile cu aruncatul cu bani și umilirea verbală a bătrânilor cărora, indiferent de cât de limitați sunt, le datorăm foarte mult.

- Apreciază pagina -

7 Comentarii
 1. Ionel spune

  Figurile celor trei smecheri, sunt intr-adevar ale unor intelectuali get-beget. Le iese IQ-ul prin toti porii!

 2. Florin spune

  Astia nu sunt barbati! Sunt niste curve masculine care se vand pe o ideologie. Si am vazut cum se plimba odata cu cei de la PSD care fac mitinguri in diferite orase si fac un fel de contramiting ca sa spun asa ..de fapt doar incearca sa acrediteze ideea ca peste tot PSD-ul are opozitie si ca toata lumea uraste PSD. Dar oamenii, chiar daca tac, vad si inteleg.

 3. Ionel A. spune

  Domnule I.R., PSD-ul va pierde alegerile. Ce veti face dupa acest moment?
  Ce cautau acolo batranii aceia? Nu cumva asta?
  P.S.
  Va fac o recomandare! Mai bine eliminati rubrica de comentarii din ziarul dumneavoastra. Oricum comentariile noastre parcurg un drum cu sens unic!

  ADMIN: Comentariile sunt aprobate daca nu contin injurii 🙂

 4. Florin spune

  Da…
  Adica, nu sunt de acord cu parerea exprimata in articol.

 5. Carmen spune

  Unde scoala nu e la ce va asteptati.Multi dintre noi habar nu au cum ii chiama da de educatie nu mai spun
  Aici ne-au adus cei din politica.

 6. Tely spune

  Un articol pertinent care ne face sa credem ca inca mai sunt persoane de buna credinta in tara asta.Faptul ca suntem pensionari si ni s-au marit pensiile,nu inseamna ca suntem cu totii psdisti sau ca pentru noi sunt alte preturi in magazine…

 7. Ioan B. spune

  Urat, foarte urat.Acesti batrani merita tot respectul nostru, au construit o tara frumoasa, scoli, spitale, gradinite si policlinici…Ei merg pana la capat cu credinta lor in socialism, neobositi.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate