Umbla un zvon ca de la anul se va inchide Gradinita 9

2

Umbla un zvon ca de la anul se va inchide Gradinita 9 si daca legile in Romania ar fi facute pentru a fi respectate de toata lumea, asa ar cam trebui, pentru ca, ce sa vezi, dupa cum spuneam noi de atata timp, DSP s-a facut ca nu vede ca nu se respecta normele de insorire de catre noua constructie din fata gradinitei si acum, culmea tupeului, tot DSP va trebui sa constate ca gradinita nu are iluminat natural si in consecinta nu va primi aviz de functionare. Salvarea vine tocmai din faptul ca foarte multe unitati de invatamant nu au avize de functionare asa ca si Gradinita 9 va functiona la fel in continuare fara ca cineva sa fie tras la raspundere, ca asa e la Neamt, fiecare face ce vrea si doar fraierii sunt trasi la raspundere, sefii sau politicienii niciodata.
Pentru a primi un raspuns avizat si pentru a inlatura panica creata printre parinti in legatura cu inchiderea acestei gradinite, am mers la domnul inspector general al ISJN care ne-a explicat situatia.

Clic aici pentru a afla povestea acestei gradinite .

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. anisoara spune

    SIMIONICA COMPROMITE TOT PSD-UL IAR STAN SE PLIMBA DE LA ROMAN DEGEABA

  2. Gigi spune

    Din cate se vorbeste la gradinita 9, se cauta sa se inchida aceasta gradinita nu datorita faptului ca nu are „lumina naturala” ci datorita faptului ca BRD nu are locuri de parcare…. si asta spune tot despre tara de kkt in care traim. Iar primaria Piatra Neamt care a dat autorizatie BRD-ului pt constructie nu a luat in calcul acest lucru ?
    Clica de mafioti in toata tara…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate