Ultimul „tun” în materie de furt: conservele! Protagoniștii, doi tineri din Piatra-Neamț

0

Polițiștii au identificat și reținut persoanele bănuite de comiterea infracțiunii de furt. Doi tineri din Piatra Neamț au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț.

Foto caracter ilustrativ

La data de 11 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Bicaz au fost sesizați de către o tânără de 29 de ani, din Piatra-Neamț, despre faptul că persoane necunoscute au sustras 31 de conserve dintr-un supermarket din Bicaz, pe care le-au introdus într-o geantă, ulterior părăsind incinta magazinului. Prejudiciul creat prin activitatea infracțională este în valoare de peste 500 de lei.

La data de 28 iulie a.c., în urma cercetărilor efectuate de polițiști, au fost identificați doi tineri de 21, respectiv 22 de ani, ambii din Piatra Neamț, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt. 

În baza probatoriului administrat, cei doi au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț. 

Astăzi, tinerii urmează să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bicaz cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Sursa: IPJ Neamț 

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate