ULTIMA ORĂ/NEAMȚ: corpul unei persoane a fost identificat în albia râului Bistrița. Sesizarea la 112 a fost făcută cu câteva minute în urmă

0

UPDATE IPJ NEAMȚ:

A fost stabilită identitatea persoanei în cauză, un tânăr de 21 de ani, din Județul Suceava, a cărui dispariție a fost anunțată la data de 19 decembrie 2022.

Astăzi, 20 februarie a.c., în jurul orei 09:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Poiana Teiului au fost sesizați de către o femeie de 31 de ani, din Poiana Teiului cu privire la faptul că, în albia râului Bistrița a fost identificat corpul unei persoane.

La acest moment se desfășoară activități în vederea extragerii trupului și identificării persoanei în cauză, a transmis IPJ Neamț.

Revenim cu noi date.

Comunicat ISU Neamț:

În jurul orei 09:00, pompierii au fost înștiințați despre faptul că în localitatea Săvinești din comuna Poiana Teiului, în râul Bistrița se observă trupul unei persoane.
La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Garda nr. 2 de intervenție și SVSU Poiana Teiului.
În localitatea Poiana Largului, la aproximativ 500 m în aval de viaduct, cu ajutorul echipamentelor specifice, pompierii au scos din apă un bărbat care nu prezenta semne vitale.
Identitatea persoanei va fi stabilită de colegii din cadrul IPJ
, a transmis Lt. Irina POPA.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate