[ULTIMA ORĂ] Incendiu la o societate din Neamț

0
Foto caracter ilustrativ

Echipajele de Pompieri au fost solicitate pentru a interveni la o misiune de stingere a unui incendiu în muncipiul Roman.

Mai precis, incendiul a izbucnit la o societate de colectare a fierului vechi (la fostul IRTA), au transmis reprezentanții ISU Neamț. Misiunea este în desfășurare. Vom reveni în scurt timp cu noi detalii.

UPDATE (ISU Neamț):

Prin apel la 112, pompierii romașcani au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la un operator economic, ce colecta fier vechi, din municipiul Roman. La locul indicat s-au deplasat două echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere din cadrul Detașamentului Roman. Incendiul se manifesta la un autobuz și un autoturism dezafectate (achiziționate de societate ca fier vechi) cu posibilitatea propagării la alte materiale combustibile din incinta societății comerciale. Pompierii au localizat și lichidat incendiul. Au ars: autobuzul, autoturismul, 5 anvelope și aproximativ 500 de kg de materiale textile. Cauza probabilă de producere a incendiului este executarea unor suduri fără respectarea normelor de lucru specifice.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate