ULTIMA ORĂ: Incendiu la o gospodărie din Neamț

0

În această seară, în jurul orei 18.00, pompierii au fost alertați de producerea unui incendiu la o gospodărie din satul Stânca, comuna Pipirig.

Din informațiile preliminare, incendiul se manifestă într-o gospodărie, la locuință și anexe. La locul evenimentului acționează forțe și mijloace de intervenție de la SVSU Pipirig și Detașamentul de pompieri Târgu-Neamț.
Deocamdată nu au fost identificate victime.

a transmis ISU Neamț

ACTUALIZARE:

La ora 17:44 pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu într-o gospodărie situată în localitatea Stânca din comuna Pipirig.
La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la SVSU Pipirig (o autospecială de stingere) și Detașamentul de pompieri Târgu-Neamț (5 autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD).
La sosirea primelor echipaje de intervenție incendiul se manifesta generalizat într-o gospodărie, la acoperișul locuinței și la anexele gospodărești.
Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului aproximativ 5 ore.

Au ars: acoperișul casei (construit din lemn și acoperit cu tablă) pe o suprafață de aproximativ 150 mp, acoperișul unei bucătării de vară pe o suprafață de 80 mp, anexele gospodărești construite din lemn și acoperite cu tablă cu o suprafață de aproximativ 200 mp, bunurile din interiorul anexelor (5 mc de lemn de foc, aparate electrocasnice, materiale textile etc) și s-au deteriorat tâmplăria din lemn aferentă locuinței, aparate electrocasnice, obiecte de mobilier și alte obiecte de uz casnic).
Coșul de fum neprotejat termic față de materialele combustibile a fost cauza probabilă de producere a incendiului.
Din fericire nu s-au înregistrat victime.

a transmis ISU Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate