Turul pietelor din municipiul Piatra Neamt

1

Am realizat un colaj video cu imagini preluate din pietele municipiului Piatra Neamt. Scopul acestui video este de a prezenta un fragment din vietile pietrenilor si, nu in ultimul rand, de a aduce muncipiul Piatra Neamt mai aproape de cei plecati peste hotare si carora le este dor de locul de unde au plecat.
Vizionare placuta!

Imagine, montaj: Cosmin Huma

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. legio spune

    Duminica 17.11.2013in piata centrala puradeii tiganilor dirijau circulatia ptr locurile de parcare iar doi mahari de la politia locala ,veniti cu automobilul din dotare stateau la barul cum iesi din hala pietei in partea de sud, stateu la una mare in picioare cu un munte de tigan (bine inteles ca nu dadeau ei de baut) iar tigancile si puradei aveau liber la cerseala si la buzunare.Si uita asa noi ii platim si ei saracii se streseaza de atata munca. Cei doi mahari ,buni ptr sapat la santuri aveau pe umeri epoletul plin de trese, oare autoritatile locale nu ar trebui sa-i elibereze din finctii?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate