„TUN”de 10.000 lei, în bunuri, la Piatra-Neamț

1
Foto caracter ilustrativ

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, au efectuat, ieri, 2 percheziții domiciliare într-un dosar penal de furt calificat. Patru tineri au fost reținuți.

La data de 19 septembrie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au efectuat două percheziții domiciliare, pe raza municipiului Piatra Neamț, la persoane bănuite de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Din investigații a reieșit faptul că, la data de 14 septembrie a.c., patru tineri cu vârste cuprinse între 18 și 23 de ani, toți din Piatra Neamț, ar fi pătruns, fără drept, în interiorul unei foste societăți comerciale din Piatra Neamț, de unde ar fi sustras mai multe bunuri, în valoare de aproximativ 10.000 de lei.

Ulterior, la data de 15 septembrie a.c., bunurile sustrase ar fi fost cumpărate și comercializate de către un tânăr de 19 ani, din Piatra Neamț, față de acesta fiind demarate cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de tăinuire.

În urma descinderilor, polițiștii au recuperat o parte dintre bunurile sustrase, pe care le-au înapoiat persoanei vătămate.

În baza probatoriului administrat, cei în cauză au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț.

Astăzi, aceștia urmează să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Activitatea a beneficiat de sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul I.P.J. Neamț. 

Sursa: IPJ Neamț

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Onelian dalmatio spune

    Dacă nu au de lucru fiindcă statul mafiot a distrus toată industria și au jefuit totul și nu îi întreabă nimeni de nimic se apucă de furat din firmiturile ce au mai rămas în urma mafiei și uite că pe aceștia imediat îi prind.Dar marile furturi și escrocherii pe când! ?domnilor, pe când! ?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate