Tudor Gheorghe – Degeaba

1

 

„Un concert ca şi România, cu disperare, cu frustrare, dar şi cu iertare şi speranţă.” Tudor Gheorghe

Inspirat din proiectul “Mie-mi pasa” prezentat cu succes publicului la sapte ani de la Revolutie, “DEGEABA” va oferi celor prezenti garantia unei experiente in stilul rock-simfonic prin intermediul poeziei si a cantecului romanesc.

Sub bagheta dirijorului si orchestratorului Marius Hristescu, alaturi de mult indragitul artist vor evolua timp de aproximativ doua ore, peste 70 de instrumentisti, un grup coral si o trupa rock , iar efectele speciale de lumini si efectele pirotehnice vor completa atmosfera unui peisaj muzical de neuitat.

Spectacolul va avea loc pe 17 decembrie, la Casa de Cultura, incepand cu ora 19.00. Pretul unui bilet este de 85 de lei.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. x spune

    Tudor Gheorghe ESTE IUBIT SI ASCULTAT ORICIND DE NOI TOTI DAR CA RESPECT PENTRU ORAS DE CE VINE CU CONCERTUL DE ACUM 3 ANI SI NU CU ULTIMUL PE CARE-L CINTA IN TOATE CELELALTE ORASE „CU DE TOATE NU SE POATE”? CREDE EL SAU ORGANIZATORII CA NOI NU AM AUZIT SAU NU-L INTELEGEM PE CARAGIALE? SAU LA NOI CARAGIALE ESTEESTE MAI ACTUAL CA ORICIND SI ORIUNDE?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate