TT va prezinta spectacolul „TAPE”

0

TAPE
Sâmbătă, 19 ianuarie, ora 19.00 şi Duminică, 20 ianuarie, ora 19.00 la Colegiul Naţional „Petru Rareş”

Durata 1h si 10’
de Stephen Belber, regia Răzvan Muraru
Spectacol interzis sub 16 ani!
Pentru Jon, un regizor care începe să aibă succes, viaţa este o temă de rezolvat, pentru Vince, care poartă amprentele loser-ului, viaţa e mai de grabă o petrecere de pus la cale. Doi bărbaţi pe care îi leagă o prietenie veche, din liceu, dar şi relaţia de amor adolescentin cu aceeaşi fată. Ranchiune vechi care fac băşici pe limbă, perspective diferite asupra unor lucruri petrecute în timpuri confuze, vorbe găunoase care golesc fapta de vină sunt tot atâtea mecanisme psihologice explorate într-o piesă care trăieşte din energiile maligne şi benigne ale tinereţii.

Afis_Tape_presa
DISTRIBUŢIA
Vince: Cezar Antal
Jon: Dragoş Ionescu
Amy: Corina Grigoraş
Cloe: Nora Covali
Cei care au achiziţionat bilete pentru spectacolul din 15 decembrie 2012 se pot prezenta cu biletul la spectacolul de sâmbătă, 19 ianuarie 2013, iar cei care au achiziţionat bilete pentru spectacolul din data de 16 decembrie 2012 se pot prezenta la spectacolul de duminică, 20 ianuarie. Biletele se pot achiziţiona din locaţia unde este programată reprezentaţia,cu 2 ore înainte de începerea acesteia.Se pot rezerva bilete la adresa de e-mail rezervarebiletett@gmail.com (de luni până vineri) sau la numărul de telefon: 0752149735.Pentru a fi valabile, biletele aferente rezervărilor trebuie achitate cu maxim o jumătate de oră înaintea începerii spectacolului.

TEATRUL TINERETULUI PIATRA NEAMŢ Preţ bilet: 6/12 lei
www.teatrultineretuluint.ro
email : teatrultineretului.pr@gmail.com
rezervarebiletett@gmail.com Program spectacole 14 – 20 ianuarie 2013

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate