Trupul neinsufletit al unui cioban din Negresti gasit in canalul de aductiune Bistrita

0

În dimineata de 8 mai 2012, în jurul orei 08.30, Sectia nr. 2 Politie Rurală Roznov a fost sesizată despre faptul că în apa canalului de aducțiune Bistrița, punctul Centrala Hidro – Electrică Vânători, din comuna Săvinești, judetul Neamt, a fost găsit cadavrul unui bărbat.

În urma cercetărilor efectuate, politistii au identificat persoana decedată ca fiind G. Mihai, de 38 de ani, din comuna Negresti, judetul Neamt, semnalat ca dispărut de la domiciliu. În data de 4 mai a.c., membrii familiei au sesizat Sectia nr. 2 Politie Rurală Roznov despre faptul că, în ziua de 1 mai, G. Mihai a plecat cu oile la pășunat în apropierea canalului Bistrița, pe raza comunei Dumbrava Rosie , animalele au fost găsite singure, iar G. Mihai nu s-a mai întors la domiciliu. Cadavrul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamt în vederea efectuării necropsiei si stabilirii cauzei decesului.

Cercetările sunt continuate de Sectia nr. 2 Politie Rurală Roznov.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate