Trupa TT va pleca inspre Cluj

0

La invitația Teatrului Independent „Sala Mică” Cluj, trupa TT va prezenta sâmbătă, 4 decembrie, spectacolul OO! creație colectivă după Ion Creangă, regia Alexandru Dabija. Cele două reprezentații ale spectacolului vor avea loc de la orele 18.00 si 20.00, la sediul din incinta Centrului Cultural de Artă Contemporană Fabrica de Pensule Cluj-Napoca.

Sala Mică este prima sală de teatru particulară din Cluj, care a fost inaugurată în luna noiembrie 2009. Ea aparține Asociației „Grupa Mică”(asociație de teatru non profit), care își propune să se exprime prin activitate teatrala angajată în viața sociala. „Ideea noastra este de a transforma un spatiu dintr-o fabrica veche in sala de spectacole. Teatrul devine astfel o expresie artistica integrata in mediul social urban. Existența unei săli moderne de teatru, cu o capacitate de 120 de locuri, va deschide noi posibilități de a crea spectacole, de a găsi noi forme de expresii teatrale. Sala Mică oferă o platformă celor aflați la început de cariera, care doresc să se manifeste în afara sistemului instituțional deja existent. Sala Mică este un studio de teatru care dorește să se impună prin profesionalism, diversitate și creativitate în spațiul cultural clujean.”  (Mihaela Panaite, director Sala Mică)

Teatrul Tineretului a pregătit pentru cei mai mici dintre iubitorii de teatru POVEŞTILE BUNICULUI: “CRĂCIUNUL” – un spectacol de GINA GULAI. Premiera acestuia va avea loc luni, 6 decembrie, de la ora 10.30 și 12.30. În distrubuție: Anamaria Holotă, Claudiu Ladan, Alexandra Lupu, Catrinel Vişan, Ecaterina Petruca, Bogdan Ciurezu, cu participarea actorului Florin Mircea Jr.

POVEŞTILE BUNICULUI: “CRĂCIUNUL” este un  spectacol realizat în colaborare cu Clubul de Copii ARTIS Piatra Neamț.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate