Trofeul „Virgil Bărbuceanu” și Cupa Fermierului, puse în joc la Baza Hipică Piatra-Neamț

0

Baza Hipică „Virgil Bărbuceanu“ Piatra-Neamț este gazda competițiilor naționale de sărituri peste obstacole Trofeul „Virgil Bărbuceanu”, ediția a XVI-a, și Cupa Fermierului, ediția a IV-a, în perioada 20-23 august 2020 și în organizarea Federației Ecvestre Române și a Asociației Club Sportiv Ecvestru „Costache Lupu“.

Programul întrecerilor începe la ora 9:00 și continuă cu câte cinci probe în fiecare zi, la toate categoriile: copii, juniori 1, juniori 2, amatori, amazoane și seniori.

Din păcate, din cauza pandemiei, întrecerile ecvestre se vor desfășura fără prezența publicului spectator, în tribune având acces doar sportivii, antrenorii, arbitrii, oficialități locale și județene, sponsori, părinți ai sportivilor și membrii legitimați ai ACSE „Costache Lupu“. Totuși, toți doritorii vor putea urmări transmisiile on-line, care vor fi făcute pe YouTube și Facebook, pe pagina Foto-Video ZOOM.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate