TROFEE MUZICALE ADUSE LA PIATRA NEAMȚ DE COPIII CLUBULUI PINOCHIO

0

Membrii clubului PINOCHIO din Piatra Neamț, condus de doamna director Gabriela Chitoșca dețin un palmares foarte bogat, care cuprinde zeci de premii și trofee obținute la concursurile și festivalurile naționale și internaționale la care au luat parte an de an.

Sub îndrumarea doamnei profesor de canto Bianca Ciucanu AnaMaria, care a studiat Pedagogia Muzicală în cadrul Academiei de Muzică Gheoghe Dima, copiii minunați și talentați ai clubului au obținut rezultate remarcabile la toate concursurile și festivalurile la care au participat de-a lungul timpului.

La începutul acestui an, Isabela Chitoșca a reușit performanța atinsă și anul trecut de a aduce la Piatra Neamț, printre alte premii obținute, trofeul Festivalului NaţionalProvocarea Talentelor”. La vârsta de doar 15 ani, Isabela Chitoșca, fostă membră a clubului Pinochio și actuală elevă a Școlii Crina Mardare Music Experience din București, este un artist complet, care iubește muzica clasică, studiază pianul și se poate lăuda cu numeroase premii în actorie și dans.

Printre membrii clubului Pinochio din Piatra Neamț care s-au întors cu premii de la Festivalul Naţional “Provocarea Talentelor” desfășurat la data de 17 ianuarie 2015, la Bacău, se numără: Teodora Tanasă – premiul I la categoriile muzică ușoară și melodii etno, premiul II la muzică ușoară; Teona Racheriu – trofeul la melodii de iarnă, premiul I la secțiunile teatru și muzică ușoară, iar la secțiunea melodii de iarnă: Maria Adăscăliții – premiul I, Asavei Karina, Mihăilă Carla – premiul II,  Adam Carina, Giulia Tănasă, Maria Munteanu și Ștefănucă Bianca – premiul III.

Participarea la ediția a treia a Festivalului „Spring Star” care a avut loc în data de 4 aprilie 2015, în București, a fost încununată de un real succes pentru micile talente nemțene care au adus acasă nenumărate premii și trofee. Printre câștigătorii acestui concurs, se remarcă:

TEODORA TĂNASĂ, în vârstă de 7 ani, studiază canto de la 3 ani și jumătate și a participat la numeroase concursuri cu profil muzical (sezonul 2 – Next Star), care a obținut cele mai multe premii anul acesta: MARELE TROFEU „SOLIST COMPLET ” – JUNIOR; MARELE TROFEU MINI JUNIOR; TROFEU – IDOLUL MEU; TROFEU – ETNO-POP; TROFEU – CREAȚIE; TROFEU – POP ROMÂNESC; TROFEU – POP INTERNAȚIONAL.

TEONA RACHERIU, în vârstă de 8 ani, urmează cursurile de canto ale doamnei profesoare Bianca Ciucanu de 2 ani de zile, timp în care a avut o evoluție constantă, obținând rezultate din ce în ce mai bune de la an la an. În cadrul festivalului de la București a câștigat: TROFEU – CREAȚIE; MARELE TROFEU MINI JUNIOR – ETNO; TROFEU – POP ROMÂNESC; INVITAȚIE GRATUITĂ LA FESTIVALUL – TROFEE MUZICALE

BUTUC ANDREEA, un copil foarte talentat în vârstă de 10 ani, care a intrat în familia Clubului Pinochio acum 5 ani, iar în data de 4 aprilie 2015 a obținut următoarele premii: MARELE TROFEU JUNIOR; PREMIUL I – ETNO; INVITAȚIE GRATUITĂ LA FESTIVALUL – TROFEE MUZICALE.

STEFĂNUCĂ BIANCA, în vârstă de 10 ani, care este de doar un an și jumătate sub îndrumarea profesoarei de canto Bianca Ciucanu AnaMaria, a reușit performanța de a obține un trofeu într-un timp foarte scurt și a adus acasă din București: TROFEUL – POP ROMÂNESC; PREMIUL I – ETNO; INVITAȚIE GRATUITĂ LA FESTIVALUL ANDANTINO.

CARLA MIHĂILĂ, urmează cursurile de conto ale clubului Pinochio de 3 ani, iar la Festivalul „Spring Star” de anul acesta a câștigat PREMIUL II – POP ROMÂNESC și PREMIUL III – ETNO.

ASAVEI KARINA, în vârstă de 10 ani, cea mai proaspătă membră a Clubului Pinochio, care studiază sub îndrumarea profesoarei de canto Bianca Ciucanu de doar 4 luni,  revine de la cel de-al doilea festival la care a participat cu PREMIUL II – POP ROMÂNESC.

GIULIA TĂNASĂ studiază canto de 5 ani, a obținut numeroase premii în trecut, iar anul acesta se întoarce acasă cu PREMIUL II la secțiunea POP ROMÂNESC.

Duminică, 5 aprilie, Clubul Pinochio, proaspăt revenit de la festivalul din București, a participat  la Concertul de Florii, desfășurat la Biserica Sfânta Cuvioasa Paraschiva, al cărui cor este dirijat de același profesor, Bianca Ciucanu AnaMaria.

Copii Clubului Pinochio din Piatra Neamț sunt dovada vie a faptului că orașul Piatra Neamț se poate mândri cu talente nemăsurate, iar munca titanică a profesorilor și studiul intens al elevilor vor fi întotdeuna răsplătite și apreciate. Noi îi felicităm pentru rezultatele obținute și le urăm mult succes în continuare!

Pentru mai multe detalii și materiale video cu reprezentațiile câștigătorilor vă invităm să vizitați pagina de facebook Clubul Pinochio Piatra Neamt și site-ul pinochio.sindcultura.ro.

Alexandra Lică

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate