Trist, dar adevărat! O parte din personalul medical al spitalului din Piatra-Neamț vrea ca spitalul să rămână suport COVID

4

Toți ne dorim ca spitalul din Piatra-Neamț să se redeschidă și pentru cazurile non-covid sau cel puțin așa se pare. De fapt nu chiar toți ne dorim asta.

Din păcate, unele cadre medicale s-au obișnuit să nu mai aibă prea multă treabă pe la spital și să își ocupe timpul cu propriile treburi. Aceste cadre medicale nu doar că nu își doresc redeschiderea spitalului, ci chiar fac ce pot ele să nu se întâmple asta. Pentru unii de la spital timpul trece, leafa vine și ei fac ce vor.

Un lucru trist, dar adevărat. Cadrele medicale care erau nesimțite și dezumanizate înainte de pandemie au rămas la fel și vor fi mult timp de aici încolo o problemă a spitalului din Piatra-Neamț. O problemă pe care o cunoașteți cu toții. Nu vă spunem nimic nou acum. Toți ați interacționat direct sau ați auzit prieteni, rude care au dat peste scârnavii în halate pe la spitalul din Piatra-Neamț.

Este foarte urât ce se întâmplă pentru că în spitalul din Piatra-Neamț avem foarte multe cadre medicale dedicate, adevărați profesioniști și oameni cu un suflet mare care sunt umbriți încontinuu de lichelele în halate care umblă printre ei .

telegram ziar piatra neamt
Citește și
4 Comentarii
 1. Dan spune

  Normal la ce salarii au luat.O asistentă a luat în mana un salariu de 7000-8000 lei. Iar medicii nu mai zic salarii ca in strainatate. Cum sa nu le convine?!.Au o groaza de beneficii cu Covid.dul asta.Da sa vedem care cadre medicale s-au vaccinat.Nici 10 % nu sunt vaccinati.Astea castiga bani de stat, bani de la privat + spagi (ca au primit la greu si in pandemie).Ei au impresia ca lumea nu stie si nu vorbește.Ar trebui puși să aleagă între stat și privat.Si atunci se curăță spitalele de lepre.Sa aveti o zi bună si spor la bani.

  1. Catalina mihailescu spune

   Sunt destui medici sa le ea locul. La salarii mari ,le convine. Sa le fie rușine. La privat sunt toti. Deci pt buzunarul lor se gândesc. Mai avem încrede în ei, niciodată. Schimbați și să stea la privat. Spitalul are nevoie de dr. tinerii!

 2. Maria spune

  Oricum au omorit destui oameni sedindu i si neingrijindui primindu si lefele binemeritate de guvernul actual. Normal ca nu le convine sa mai munceasca.

 3. Stefan spune

  As zice ca cea mai mare parte a personalului medical isi doreste mentinerea la statutul de spital Covid!Eu as desfiinta complet spitalul si l-as reinfiinta pe criterii de competenta (atat cat mai este) si de performanta (cat se poate)…Sincer, nu cred ca mai mult de 10% din personalul medical si 5% din cel nemedical isi merita salariile…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate