Trezirea, nemțeni! Prefectura și CJSU Neamț s-au opus achiziționării imediate de aparatură medicală pentru analizele de Coronavirus

9

Nu știm până unde sunt dispuși liberalii să ducă lupta politică cu PSD-ul, dar deja s-au depășit toate limitele !

Ionel Arsene, Președintele Consiliului Județean Neamț, a solicitat Prefecturii Neamț întrunirea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Neamț (CJSU Neamț) pentru a aproba cumpărarea de urgență prin achiziție directă, ca să nu dureze 6 luni, a aparaturii medicale necesare pentru a se efectua la Neamț analizele pentru Coronavirus ca să nu mai trimitem analizele la Iași.

Ionel Arsene s-a angajat să dea de la Consiliul Județean Neamț toată suma de bani pentru achiziția acestor aparate și mai era nevoie de o formalitate doar. De aprobarea achiziției directe în CJSU Neamț, condus de prefectul George Lazăr de la PNL.

Din păcate, CJSU Neamț nu a aprobat. S-au găsit motive (că trebuie licitație, că nu sunt în spatele cererii oferte de preț, etc) și s-a respins cererea, astfel că aparatura necesară nu mai poate fi achiziționată în câteva zile, ci în multe luni.

Este incredibil până unde poate merge lupta politică. Opinia noastră este că și dacă venea Arsene să spună că vrea să fure aparatura medicală pentru analizele de Coronavirus ale nemțenilor, ar fi trebuit aprobată cererea la cât de gravă este situația în care suntem.

ALOO, populația județului Neamț! Înțelegeți ce se întâmplă? Arsene a zis că dă 500.000 euro de la Consiliul Județean să se achiziționeze urgent aparatură pentru Coronavirus ca să nu mai depindem de spitalele din Iași, iar cei din CJSU Neamț, subordonați toți guvernului PNL, au refuzat!

9 Comentarii
 1. Onelian dalmatio spune

  Pârliți a știa de politicieni ar trebui legați , purtați prin oboare și piețe să îi scuipe toți care cum trec……nesimțiții”țara arde și baba se la”

 2. sed spune

  pai si cu legea cum ramane? abia cand se instituie starea de urgenta se pot face achizitii rapide.
  Te burzuluiesti degeaba.

 3. Dorel Haralamb spune

  De asta trebuie stare de urgență. Chiar dacă încurcă… alegerile.

 4. Nădejde Angela spune

  Niște iresponsabili….când va fi prea târziu, atunci o să se trezească și ei ….hello domnilor politicieni ,nu aveți părinți învârstă, copii….nu vă faceți griji pentru ei….dar pentru voi ,că sunteti trecuți de 50 de ani și sunteți la risc să crăpați…..ce așteptați !!!!!!!!!

 5. Stefan spune

  Un ventilator mecanic rezonabil costa cam 9000 de euro.Eu cred ca ar fi trebuit cumparate mai multe, nu doar trei!!!Spitalul Judetean ar trebui sa publice de indata pe SICAP achizitia si sa cumpere aparatele, nu vad de ce e nevoie de aprobarea prefecturii?!

 6. Dl Scarbescu spune

  Cu toate ca eu am convingeri de dreapta daca această știre este reală,vă întreb d le prefect:DE CE ??!!
  În situația actuală lăsați naibii politica și luați cele mai bune decizii pentru populație.Nu de alta dar nu va mai avea cine sa vă dea voturile.

 7. VIO spune

  tot ce este bun dar vine de la PSD nu trebuie aprobat,Asta e Romania normala.

 8. Vasile spune

  Sunteți iresponsabili ????
  Soluții de dezinfectare nu aveți !
  Proceduri și …. nu aveți !
  Informarea populației este zero !!!
  Dacă vreți dragi politiceni facem chetă de la populație câte 10 € și cumpărăm noi aparatura !
  Ieșiți prin magazine , prin farmacii și vedeți ce isterie este !!!!
  Nu mai stați izolați la și neputință a in gestiona criza !!!
  Lăsați la Dracu de Partid și ambiții ca nu asta e vita noastră !!!
  Eu sunt pt acumparare echipament !

  1. Costi Muraru spune

   Politica și politicienii sunt cel mai mare rău al acestei națiuni. Îmi este scârbă de astfel de oameni!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate