Trei poduri din Neamț intră în procesul de reparație (VIDEO)

3

Podurile către mănăstirile Secu și Sihăstria intră în reparații.

Am predat amplasamentul pe drumul județean DJ 157F, pentru refacerea lor și astfel, am declanșat o nouă campanie de modernizare a infrastructurii rutiere nemțene, pentru că vremea a început să se încălzească și este favorabilă execuției lucrărilor de reabilitare și modernizare a drumurilor care străbat județul și a podurilor aferente”, declară președintele Consiliului Județean (CJ) Neamț, Ionel Arsene.

În cursul anului 2020, CJ Neamț a modernizat DJ 157F, iar din această primăvară continuă cu reabilitarea/ construirea podurilor din zonă.

Toate cele trei poduri sunt foarte vechi, au circa jumătate de secol, ele fiind realizate într-o perioadă în care în zonă erau funcționale câteva drumuri forestiere.

Prin lucrările care încep de acum le vom reface la standardele actuale, pentru a mai rezista alți 50 de ani! Sunt convins că după finalizarea proiectului va crește semnificativ numărul de persoane care vor alege să ajungă la cele două lăcașuri de cult, mănăstirile Secu și Sihăstria, cunoscute în toată țara.

În 2021 voi continua să fac ceea ce am început încă de acum patru ani pentru nemțeni: implementez proiecte pentru modernizarea județului, pentru creșterea atractivității lui și pentru îmbunătățirea nivelului de trai al cetățenilor.” a mai declarat acesta.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
3 Comentarii
 1. Liliana spune

  Podul de la Lutca, intre Roman si Sagna, peste cati ani va fi gata de renovat? De curiozitate.

 2. George spune

  Am văzut că se lucrează destul de repede și la un pod între Borlești și Tazlău, repede se lucrează și spre Izvorul Muntelui, asta e bine, însă problema cea mai spinoasă este lipsa autostrăzii A8.

  1. Gaby spune

   Care poduri? Alea începute acum doua luni și abea se cunoaște că lucrează? Eiii poduri …alea nu sunt poduri doar au 6 metri lungime…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate