Trei incendii în câteva ore ieri, în Neamț

0

Stână arsă în satul Ghidion, comuna Stănița
La ora 15:28, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la o stână din satul Ghidion, comuna Stănița.
La locul solicitării s-au deplasat pompierii Detașamentului Roman cu două autospeciale de stingere și au constatat că incendiul se manifesta la întreaga construcție și la vegetația uscată. Militarii au stins incendiul în urma căreia a ars construcția din lemn și acoperită cu tablă, pe aproximativ 70 mp, și vegetație uscată, pe aproximativ 10 mp.
Cauza probabilă o constituie fumatul în locuri nepermise sau neprotejate corespunzător.

Incendiu vegetație uscată în satul Pădureni, comuna Cândești
La ora 14:56, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu de vegetație pe un teren din satul Pădureni, comuna Cândești.
La locul solicitării s-au deplasat echipajul de pompieri de la Punctul de lucru Roznov și SVSU Cândești. Forțele au constatat că incendiul se manifesta pe aproximativ 500 de mp. Deoarece nu au putut ajunge cu autospeciala în apropierea focarelor, forțele de intervenție au fost nevoite să acționeze pentru stingerea incendiului cu materiale de primă intervenție (rucsaci de incendiu și cu bătătoare).
Cauza probabilă o constituie focul deschis în spații deschise.

Incendiu într-o gospodărie din localitatea Dobreni
La ora 19:47, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la o anexă gospodărească din localitatea Dobreni.
La locul solicitării s-au deplasat pompierii Detașamentului de Pompieri Piatra Neamț cu o autospecială de stingere. Militarii au constatat că incendiul se manifesta la o magazie de lemne și la vegetația uscată din curte. Au ars aproximativ 1 mc de lemn de foc și vegetație uscată, pe aproximativ 100 mp.
Cauza probabilă o constituie focul deschis în spații deschise.

Sursa: ISU Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate