Trei dintre victimele accidentului aviatic din Apuseni au fost externate

0

apuseni avionDirectorul de ingrijri al Spitalului Clinic Judetean de Urgenta (SCJU) din Cluj-Napoca, Monica Costin, a declarat, ca in cursul zilei de luni vor fi externati cei trei medici raniti in accidentul aviatic din Muntii Apuseni care se afla in acest spital.

„Valentin Calu si Catalin Pivniceru vor pleca la Bucuresti, cu un avion, urmeaza sa vedem exact, iar Sorin Ianceu la Oradea, cu o ambulanta. Copilotul Razvan Petrescu va mai ramane internat la SCJU Cluj-Napoca”, a spus Costin.

In urma accidentului aviatic produs in 20 ianuarie in Muntii Apuseni, intr-o zona accidentata, la peste 1.400 de metri altitudine, la granita dintre judetele Cluj si Alba, si-au pierdut viata pilotul Adrian Iovan si studenta Aurelia Ion. In accident au fost raniti copilotul Razvan Petrescu si medicii Radu Zamfir de la Spitalul Fundeni, Valentin Calu de la Spitalul Elias, Catalin Pivniceru de la Spitalul „Sf. Maria” si Sorin Ianceu de la Spitalul Municipal din Beius, judetul Bihor.

 

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate