Trei bărbati din Bucuresti au fost retinuti de politisti pentru că au încercat să însele o firmă cu suma de 47.000 de lei

0

Activitatea infractională a 3 suspecti de tentativă la înselăciune, s-a oprit la Roman.  În ziua de 22 martie 2012, Politia municipiului Roman a fost sesizată de administratorul unei societăti comerciale, din municipiul Roman, despre faptul că a fost contactat telefonic de o persoană, care s-a recomandat ca administrator al unei firme din municipiul Bârlad, judetul Vaslui, solicitându-i să încheie un contract pentru achizitionarea a 27 de centrale termice, în valoare totală de 47.000 de lei, plata urmând să se facă prin ordin de plată. Având suspiciuni cu privire la veridicitatea contractului, reclamantul a contactat firma din municipiul Bârlad, ai cărei reprezentanti i-au confirmat că nu au făcut vreo solicitare către societatea sa. În aceste conditii administratorul firmei din municipiul Roman a sesizat Politia municipiului Roman. În urma cercetărilor efectuate de politistii din cadrul Politiei municipiului Roman, beneficiind de sprijinul Directiei de Operatiuni Speciale, Serviciul de Informatii si Protectie Internă Neamt, Parchetul de pe lângă Judecătoria Roman si Judecătoria Roman, au fost identificati suspectii ca fiind: P. Constantin, de 38 de ani, S. Cristian, de 41 de ani si G. Nicu, de 43 de ani, toti din municipiul Bucuresti.
Cei trei au fost retinuti pe bază de ordonantă de retinere pe o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infractiunii de tentativă la înselăciune. Vor fi prezentati Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman cu propunere de arestare preventivă.
Cei trei bărbati sunt suspectati că folosind acelasi mod de operare au încercat să însele si alte firme din tară. Politistii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităti infractionale a suspectilor.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate