Trei ani și o lună de închisoare după ce a omorât un om cu mașina

0

Polițiștii au încarcerat un tânăr de 27 de ani, din Sagna, condamnat pentru comiterea a trei infracțiuni grave la regimul rutier.

La data de 18 decembrie 2018 polițiștii Secției de Poliție Sagna au depistat și reținut un tânăr de 27 de ani, din Sagna, care poseda mandat de executare a pedepsei închisorii. Acesta a fost condamnat de Judecătoria Roman la 3 ani şi o lună de închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului.

În fapt, în seara de 15.10.2015, în jurul orei 21:00, acesta a condus un autovehicul având suspendat dreptul de a conduce pe DJ 207, din Sagna, unde a lovit un bărbat care se afla întins pe carosabil în stare de ebrietate. Conform concluziilor raportului de expertiză tehnică efectuată în cauză, conducătorul auto putea evita accidentul dacă ar fi circulat cu viteza maximă admisă de 50 km/ h în localitate.

Polițiștii l-au condus și încarcerat pe acesta la Penitenciarul Bacău.

  • Articol documentat cu sprijinul IPJ Neamț

 

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate