„Trebuie să se nască un al doilea Ceaușescu să îi strângă de pe străzi?”

2

Mai jos sunt două imagini din zona pieței Bistrița din Piatra-Neamț care prezintă două persoane fără adăpost întinse pe spațiul public. Aceste cazuri nu sunt singulare și se pare că autoritățile nu prea au ce să le facă, deoarece pe zi ce trece se înmulțesc ca ciupercile după ploaie. Odată cu venirea sezonului cald astfel de imagini vor fi la ordinea zilei, spre disperarea cetățenilor contribuabili care se așteaptă la un mediu cel puțin civilizat și decent, pe măsura taxelor și impozitelor pe care le plătesc.

„As dori si eu un raspuns concret din partea autoritatilor locale. Ca un simplu cetatean contribuabil al Romaniei… De ce trebuie sa suportam aceste mizerii umane care fac galagie? Chiar se masturbeaza in vazul tuturor si polueaza efectiv zona! Chiar nu inteleg… Trebuie sa se nasca un al doilea Ceausescu sa ii stranga de pe strazi?”, este mesajul unui pietrean nemulțumit de situația neplăcută prezentată în imagini.

Sursa foto: Facebook

telegram ziar piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. Celentano spune

    Eu nu stiu cum functioneaza acel bar de langa piata Bistrita, lipit de acel bloc si plin cu boschetari galagiosi tot timpul !!!Asta din imagine e in spatele barului respectiv.

  2. costy spune

    astia sunt clientii smurd-ului!sa traiasca ei si sirianul pe langa ei ca sa le strice somnul indus cu 500 ml alcool sanitar cumparat la suprapret cu banii obtinuti din 3 cartoane!am evoluat teribil!!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate