Transport ilegal de lemn, semnalat de activistul Daniel Bodnar. Camionul este înmatriculat în NEAMȚ

3

Activistul sucevean Daniel Bodnar a sesizat vineri seara poliția în condițiile în care avea suspiciuni legate de legalitatea unui transport de material lemnos. Luni după amiaza, în prezența administratorului societății din județul Neamț și a conducătorului auto, lucrătorii din cadrul Gărzii Forestiere Suceava și ai OS Marginea au procedat la inventarierea materialului lemnos încărcat într-un camion înmatriculat în județul Neamț.

În acest caz s-a procedat la inventarierea piesă cu piesă a materialului lemnos, fiind inventariate un număr de 357 piese conform carnetului de inventar, rezultând un volum total de 35,29 m.c. lemn rotund foc răşinoase, cu precizarea că în avizul de însoțire, emitentul a introdus 223 piese material lemnos cu un volum total de 32,2827 m.c.

Potrivit publicației newsbucovina, polițiștii suceveni au aplicat o amendă de 2000 de lei și au confiscat un volum de 2,3616 m.c.

Mai multe detalii aici – click.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
3 Comentarii
  1. George spune

    Problema este la cei care transportă noaptea de gem mașinile pe Tărâța și Tazlău. Toți trec inainte de ivitul zorilor că atunci nu-s controale sau altcineva care ar putea să le deranjeze afacerea.

  2. Onelian spune

    Ce sa va povestec!?……,am fost amendat cu 5000 de roni in 2010 ianuarie pentru ca nu a avut avizul pentru 3,5 mc proprietarul masini si al scandurelelor …….,eu am fost doar sofer pe aro proprietarului ,el fiind langa mine ,politaiul ma amendat pe mine daiar dzeu dupa cum o facut daca mai are zile…..,eu am si acuma amenda la primarie.Tunalar dzeu daca nu lo tunat pan acum……e seful de post daca mai este din Pangarati Neamt.

  3. gmbplay spune

    Daca luam de bun atit avizul cit si numatatoarea organelor , rezulta ca 2, 3616 m3 raportati la : 357- 223 = 134 piese lemnul in plus avea grisimea firelor de iarba .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate