Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
sâmbătă 20 iulie 2019
 • :
 • :

Transferuri preferențiale pentru asistentele de la spital

De multe ori, persoanele care trebuie să ocupe posturi de asistente în anumite secții nu pot ajunge direct acolo pentru că nu sunt posturi scoase la concurs sau nu au competențele necesare. Pentru această categorie de aspirante s-au inventat transferurile preferențiale.

Adică asistenta respectivă găsește un motiv începând de la cel că lucrează pe secția vizată o rudă și vor să muncească împreună și până la dorința de perfecționare. Pune motivul pe hârtie, într-o cerere, și cu multă bunăvoință și uneori cu ceva șpagă sau trafic de influență se realizează transferul la secția dorită.

Uite așa asistente incompetente ajung să lucreze pe secții unde nu ar fi putut intra direct nici dacă se mai nășteau o dată. Sistemul mafiot de transferuri preferențiale funcționează ca uns și cu ajutor din zona de personal a spitalului.

Înainte, când mafia din spital avea și conducerea spitalului la mână, se angajau asistente fără nici un concurs. De fapt este incorect spus, se angajau. Își făceau un PF sau un AF și conducerea spitalului, cu multă generozitate, făcea contracte de prestări servicii cu acele asistente.
Când mafia din spital a pierdut controlul asupra conducerii spitalului s-a renunțat la această practică cu contractele de prestări servicii și o parte dintre acele asistente au fost angajate prin concursuri suspecte de a fi aranjate.

Iosub Robert
4 comentarii la “Transferuri preferențiale pentru asistentele de la spital

 1. vasile cristea

  Se vorbește în oraș că un post de asistentă la Spitalul TARGU NEAMT Neamț se poate ocupa cu sume de la 4000 euro .

  Raspunde
 2. Stefan

  Mioara are dreptate, spaga este 4-5000 de euro!Slariul nu este de numai 800 de euro net, e ceva peste 1000 si poate fi si mai mare impreuna cu garzile.4000 de euro se pot face din spagi in cateva luni, depinde de sectie!De exemplu, la maternitate sigur se fac banii astia.Calculati singuri:1000 de euro pe luna inseamna spaga de 50 de euro pe zi.Credeti ca nu e posibil?!!!

  Raspunde
 3. Mioara

  Se vorbește în oraș că un post de asistentă la Spitalul Județean Neamț se poate ocupa cu sume de la 4000 euro … în funcție de secție. Când mi-am manifestat indignarea am primit următoarea replică: „ Ce te miri? Nu e mult..face ..fiindcă în câteva luni îți scoți banii !“ 😬 Fără comentarii.

  Raspunde
  1. Dana

   Poftim!?!? 4000 de euro în post de asistenta în Piatra – „Neamț pe care ii scoți în câteva luni!?! Ori ați înnebunit, ori bateți câmpii rău de tot!?! Cel ce a scris asa ceva habar nu are pe ce lume trăiește!! În mod sigur este din afara sistemului!! Salariu este în jur de 800 de euro mei mult sau mai puțin, după ce statul își ia tributul, 😪😪😪😪!! Dacă domnul sau doamna care face Asemenea afirmații ca ii scoți în câteva luni poate dovedi ca se fac 4000 de euro din așa-zisa „, șpagă” la Piatra _Neamț veți avea o invazie de asistente medicale!! 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

   Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *