„Trăim vremuri în care digitalizarea este esențială în orice domeniu” – Adrian Niță

1

Ieri, 14 septembrie, Prefectul Adrian Niță a onorat invitația reprezentanților Consiliului Județean Neamț și a participat la conferința de presă organizată în cadrul implementării proiectului „DERB – Digitalizare pentru Eficientizare și Reducerea Birocrației“.

Consiliul Județean Neamț, reprezentat de președintele Ionel Arsene, este beneficiar al acestui proiect, prin care se urmărește creșterea calității și transparenței procesului administrativ la nivelul județului nostru, prin continuarea implementării de măsuri de simplificare a procedurilor administrative și reducere a birocrației pentru cetățeni, atât din perspectiva adaptării procedurilor interne de lucru, digitalizarea arhivelor, cât și pentru serviciile publice furnizate, aferente competențelor partajate ale administrației publice locale.

Adresez sincere felicitări membrilor echipei care se implică în acest proiect. Datorită lor, în administrația publică județeană se vor atinge obiectivele strategiei pentru consolidarea capacității administrative publice și ale Strategiei Naționale privind Agenda Digitală pentru România 2020 precum și ale Strategiei privind mai buna reglementare 2014-2020.

Trăim vremuri în care digitalizarea este esențială în orice domeniu, pentru că înseamnă economisire de timp, de spațiu, eliminarea birocrației și a corupției din procesele transformate și costuri operaționale mai mici.

Succes în implementarea a cât mai multe proiecte care aduc plus valoare județului nostru!”, a transmis Prefectul județului nostru, Adrian Niță, pe pagina sa.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Nemțean spune

    Atunci de ce nu dau afara toți incompetenții si toate parașutele din instituțiile publice???? Din contra, isi angajează amantele, cumatrele si panaramele politice,ne este silă de ei!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate