Traian Basescu pune bomboane pe coliva imaginii politiei nemtene

4

Traian Basescu pune bomboane pe coliva imaginii politiei nemtene.
Este inutil sa va spunem ca iar am avut dreptate in articolul de astazi, in care precizam ca sefii de post din Neamt  „au declarat in cel mai penibil mod ca ei isi vor da demisia daca domnul Soric nu mai este sef, lucru care nu se va intampla sub nicio forma, iar ei, saracii, s-au maimutarit ca niste “Garcea” veritabili.”
Se pare ca aceasta iesire care o depaseste mult pe cea a domnului Soric a produs o reactie negativa presedintelui Romaniei si, cu tot portocaliul din Piatra Neamt, presedintele Traian Basescu a vazut alta culoare in fata ochilor si a sanctionat aspru aceasta iesire spunand: „Sa demisioneze toti sefii de post”.

In cazul in care domnul Soric este demis si sefii de post nu demisioneaza vom avea grija sa intrebam pe fiecare de ce a mintit cu nerusinare in timp ce aplauda.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
4 Comentarii
 1. misudeladorohoi spune

  Daca erai`cineva`,poate ca te bagam in seama dar daca esti un ` oarecare`,las`asa.

 2. oarecare spune

  pentru Anty: chiar crezi ca toti erau atat de naivi incat sa nu stie ca oricum Soric era demis? Oamenii aia (multi dintre ei) au prins multe schimbari de sefi… Prin urmare oricine, in acel moment putea sa-l scuipe intre ochi. De ce ar fi raspuns la oaresce ordine de solidarizare venite din partea celui aflat cu demiterea deja hotarata?
  pentru MISUDELADOROHOI
  cand ai fost ultima data la psihiatru?! Ai probleme serioase, omule si ai cam intepenit in timp…

 3. misudeladorohoi spune

  Pentru asemenea cazuri grave de indisciplina,trebuie desfiintata unitatea respectiva de politie,cu drapel cu tot,si membrii ei deferiti justitiei militare pentru incalcarea juramantului si tradare.Simplu. Pe timp de razboi erau executati imediat.

 4. Anty spune

  Are dreptate Presedintele subordonatii in politie au nevoie sa aiba coloana vertebrala sa nu fie niste slugi care fac pe plac sefului

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate