Tragedie la Târgu Neamț. Fiul de 14 ani al unui politician a murit în condiții suspecte

7

Tragedie în familia președintelui unei organizații politice din Târgu Neamț.  Fiul său, Bogdan, în vârstă de numai 14 ani și-a pierdut viața în această dimineață, în circumstanțe suspecte.

Din informațiile oficiale, adolescentul a căzut de la înălțime în noaptea de 26 spre 27 ianuarie. A  fost adus cu autoturismul familiei la Spitalul din Târgu Neamț. Medicii de aici au decis transferul de urgență la Spitalul Județean Neamț, unde a ajuns la scurt timp după, cu ambulanța. Diagnosticat cu șoc hemoragic în observație și ruptură hepatică, Bogdan a fost supus unei intervenții chirurgicale. Din păcate, la câteva ore după operație, tânărul a decedat.

Investigatiile pe care le fac polițiștii și procurorii vor stabili cu exactitate ce s-a întâmplat azi-noapte în casa președintelui de partid și cine este vinovat de moartea adolescentului.16388656_1545330318830244_75337479_o

Informațiile neoficiale pe care le-am obținut în exclusivitate arată un scenariu de groază. Sursele noastre spun că în jurul orelor 1.00- 2.00, în casa din Satul Nou a izbucnit un scandal între părinții băiatului, tatăl acestuia fiind în stare de ebrietate. Cearta violentă l-a determinat pe Bogdan să intervină, luând apărarea mamei sale. Tatăl l-a amenințat, așa că tânărul a încercat să fugă din locuință, folosind fereastra de la mansarda casei. Nu știm dacă a fost neatenție sau altceva, însă băiatul a alunecat și a căzut de la înălțime.

Repetăm, informațiile sunt neoficiale. În funcție de declarațiile celor doi părinți și de investigatia anchetatorilor, va ieși la iveală cauza reală a tragediei. Cert este că și organele abilitate au aceleași suspiciuni, atât timp cât au trimis la fața locului procurori și criminaliști, pentru a determina circumstanțele morții tânărului. Așteptăm ca aceștia să se pronunțe.

Potrivit cunoscutilor, Bogdan era un adolescent sociabil, „de nota zece”, fără tendințe sinucigașe.

Dumnezeu să-l odihnească!

Andreea Trăsnea
Sursa: ziartarguneamt.ro

telegram ziar piatra neamt
Citește și
7 Comentarii
 1. Mihai Mihaita spune

  Păcat ca cel care a plătit cu viața a fost pustiul

 2. Privitor spune

  Judetul Neamt mai are protectia copilului, ori si viata unui copil e tot o intelegere politica?

 3. Tibi spune

  DUmnezeu sa l Odihneasca ! si sa speram ca unii nu se vor grabi sa TRAGA ei concluzii , CA vezi Doamne sa Sinucis ! NU , pe acest adolescent Probabil , dupa cum spun si alte ,, Surse ,, l au lasat nervii , or a intervenit intr e parinti , saturandu se de TEroare , Violenta , Abuz fizic si psihic , Din partea unui parinte degenerat , Ar fi trebuit Bietul de EL , chiar daca Taticu era cine Era ,sa sesizeze , anumite ,, Organe,, Institutii , ORI la fel de BINE , sa se fi retras la Unii din bunici , ori Rude din partea familiei , asta chiar si daca ar fi fost in alt judet , localitate , iar cu Parintii sa se Revada doar cand unul din ei i si va fi REVENIT ! Asa sa STINS o Fiinta Nevinovata , Dar care avea un Viitor in Fata ! pe care cu ajutorul unuia din pacate NU a mai apucat sa l prinda . Macar unii sa NU fie FARISEI sa Transmita CONDOLEANTE ,, FAMILIEI ,, INDURERATE ! DA dar numai un membru si acela care 9 luni si 14 ani dupa ia purtat de grija .

 4. Lis spune

  Din auzite copilul a fost fugărit efectiv de tatăl său cu un pistol, iar acesta de teama s-ar fi urcat pe acoperișul casei , de unde a si cazut.. alte familii isi doresc un copil iar alții îl ajută să moară … 🙁

 5. Elena Pascu spune

  Peste tot,alcoolul face ravagii…

 6. Ioan Taranu spune

  Dumnezeu sa-L ierte .
  Toti avem dreptul la viata inclusiv politicieni .

 7. Maria Mihalache spune

  si ???ce daca fiul unui sef de partid ???toti sintem egali

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate